Kontrollpanelen

Var kan jag få tag på en fakturakopia?

För att få tag på en fakturakopia följ dessa steg: - Logga in på din kontrollpanel (https://login.websupport.se) - Klicka på "Mitt konto" - I listan på fakturor finns det en knapp bredvid varje faktura som heter "Ladda ner som PDF"

Hur ser jag om en faktura är betald?

När en faktura är avbockad som betald så är den markerad med en grön ikon under Mitt Konto > Fakturor i din kontrollpanel.

Hur redigerar jag en faktura?

Börja med att logga in på kontrollpanelen (https://login.websupport.se), klicka sedan på Mitt Konto och sedan på Fakturor. Dina fakturor visas då och om en faktura ännu inte är betald kan du klicka på "Redigera". Därefter får du upp en lista över de poster som fakturan innehåller. Klicka i kryssrutan bredvid den/de domän(er) du vill ta bort från fakturan. Klicka sedan på "Radera Valda Poster". Men detta kan du endast göra om fakturan ej passerat förfallodatum. Har fakturan passerat förf...

Hur avslutar jag mitt webbhotell?

Följ instruktionerna nedan för att säga upp ditt webbhotell. 1. Logga in på kontrollpanelen (https://login.websupport.se) med din e-postadress och lösenord. 2. Gå sedan till Mitt Konto > Abonnemang 3. Klicka på "Visa mina nedgraderingsalternativ" (det är en liten text i nedre högerkanten av rutan med ditt nuvarande abonnemang) därefter väljer du Domänpaket (Gratis-konto). (OBS. Om du inte har fått fakturan gällande förnyelse av abonnemanget så är du klar vi detta läge). När du har gjo...

Hur förnyar jag mina domäner?

För att förnya dina domännamn loggar du först in på kontrollpanelen hos Websupport och följer sedan stegen nedan: - Klicka på Mitt Konto > Abonnemang - Klicka på fliken Förnyelse - Klicka på Förnya bredvid de domän namn du vill förnya eller bocka för flera domäner och klicka därefter på "Förnyelse"

Hur betalar jag en obetald faktura med kort?

För att betala en faktura med kort går du först in på Mitt konto, därefter klickar du på "Fakturor" och sedan "Betala" till höger om din obetalda faktura.