Ett bildspel på din hemsida kan användas för att visa produktbilder, eller varför inte från ett företagsevent? Du kan enkelt lägga till applikationen genom att dra den till din webbplats. Öppna menyn "Innehållshantering" och dra till webbplatsen med din muspekare. Släpp applikationen där du vill placera den och dess funktion: 

När du placerat applikationen på webbplatsen klickar du på kugghjulet i applikationen för att konfigurera den:

För att lägga till bilder till bildspelet, dra dem från kolumnen på vänsterkanten till galleriet till höger. Vill du ta bort en bild från galleriet så drar du den till kolumnen till vänster. 

För att lägga till bilder kan du antingen göra det ur bildbanken för din webbplats, eller så kan du ladda upp bilder från din dator.  För att lägga till bilder från din dator klickar du på plusset till höger. Filhanteraren öppnas då: 

Genom att välja Bildbibliotek som källa kan du använda ett större bildbibliotek som ingår i pluss-paketet av Website Builder. Använder du Basic-paketet kan du använda dina egna bilder som du laddat upp. Ladda upp nya bilder gör du genom att klicka på "Ladda upp filer" nere i vänstra hörnet.  Du kan också skapa nya mappar för att enklare organisera dina bilder - klicka på "Ny Mapp" nere i vänsterhörnet för att skapa en ny mapp.

Det finns en del inställningar du kan göra med ditt bildspel: 

Uppspelningshastighet: Justera hur snabbt bilderna ska spelas upp efter varandra. 

Automatisk uppspelning: Ska bildspelet starta automatiskt. Om ja, kryssa i kryssboxen.