Före köp

Erbjuder ni domänregistrering?

Ja, vi erbjuder registreringar under följande toppdomäner: .SE .NU .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .ME .MOBI .EU .FI .BLOG .WORK .BEER .SHOP .WIKI .CLOUD .CLUB .GURU .XYZ .GRATIS .MOBI .ONLINE .TECH .STORE .SITE .SPACE .APP .GOLF För aktuell prislista se; http://www.websupport.se/doman

Kommer ni att ha annonser / reklam på min hemsida?

Vi kommer inte att lägga ut reklam på din hemsida, men du får självklart lägga ut egen reklam om du önskar.

Vad har ni för uppsägningstid?

Vi har ingen uppsägningstid. Om du inte vill fortsätta vara kund hos oss så kan du när som helst avsluta dina tjänster via kontrollpanelen. Vanliga frågor och svar Hur avslutar jag mitt webbhotell? (https://loopia.ladesk.com/313955-Hur-avslutar-jag-mitt-webbhotell) Hur får jag pengarna tillbaka på oanvända tjänster? (https://loopia.ladesk.com/398241-Hur-f%C3%A5r-jag-pengarna-tillbaka-p%C3%A5-oanv%C3%A4nda-tj%C3%A4nster) Jag har avslutat mitt konto, varför får jag ändå en faktura? (https...

Hur betalar jag? Måste jag betala för ett helt år?

Vi accepterar betalningar via konto/kreditkort samt Plus- och Bankgiro. Hos oss kan du betala månadsvis, kvartalsvis eller årsvis för ditt webbhotellspaket. Domännamn betalas årsvis.

Vilket webbpaket ska jag välja?

Vi har döpt våra webbpaket till Privat och Företag för att förenkla valet av webbpaket, men man kan fritt välja det som passar bäst. Om du t.ex är en privatperson med lite större behov så bör du välja vårt Företagspaket. Det är inte alltid lätt att veta vad för slags webbhotell man behöver men om du vet att du ska lägga upp ett flertal stora eller tunga sidor, ta företagspaketet. Annars kan du börja med privatpaketet och uppgradera vid behov. Du kan jämföra skillnaderna på våra olika paket här...

Hur snabbt är jag igång? Kan jag testa er först?

Du får dina kontouppgifter bara några minuter efter att du har lagt din beställning. Då vi har 45 dagars öppet köp på våra webbpaket så kan du testa ditt konto och se så att allt fungerar som du vill.

Kan jag köpa endast ett domännamn?

Om du endast vill registrera ett domännamn så kan du göra det på vårt kostnadsfria domänpaket.

Har ni support på andra språk?

Alla på Websupport pratar Svenska, Engelska samt förstår lättare Norska och till viss del Danska, om en kund pratar ett annat språk som även någon i supporten kan prata så får man om möjligt prata med varandra.

Kan jag testa ert webbhotell utan att betala?

Du är varmt välkommen till att prova på oss, webbhotellet kommer igång några minuter efter att ni beställt och vi tillämpar 45 dagar öppet köp.

Vart hittar jag era avtal?

Våra avtalsvillkor hittar du här! (https://www.websupport.se/om-websupport/avtalsvillkor/)

Varför välja Websupport?

Att välja webbhotell är inte något man gör varje dag och valet bör tänkas igenom noga. Det finns ett stort antal webbhotell i Sverige, stora, mindre, bra, dåliga, snälla, gröna, röda, gråa, blåa. Ja, alla varianter finns där. Men vad ska man då tänka på som kund? Börja med att titta på ditt behov. - Hur mycket utrymme behöver du? - Vilken typ av support behöver du? - Vilken säkerhet och tillförlitlighet behöver du? Oavsett vad du svarar på dessa frågor så kan vi lova att du blir nöjd med ...

Vad får jag inte hosta hos er?

Du får hosta vad du vill så länge du inte bryter mot Sveriges lag eller våra allmänna villkor (https://www.websupport.se/om-websupport/avtalsvillkor/). Utrymmet är endast avsett för filer som tillhör din hemsida.

Behöver jag verkligen ett webbhotell?

Valet är självklart ditt eget, men att hosta en egen hemsida kräver en hel del: - En snabb och stabil uppkoppling, gärna en som tillåter oändligt med trafik, för den kommer att stiga markant. - Din dator/server måste vara på 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan samt hållas säker från hackare och virus. - Datorn måste vara kraftfull och kunna ta hand om flera process krävande förfrågningar samtidigt. - Du måste installera din egna kontrollpanel, mailserver, FTP server, databasmjukvara...

Har ni någon upptidsgaranti?

Websupport försöker självklart hålla alla servrar och tjänster uppe men har inte någon upptidsgaranti, vi meddelar i förväg om planerade driftarbeten på status sidan (https://status.websupport.se/). För våra dedikerade kunder har vi specialstrukturerade supportavtal som förhandlas fram, där kan upptidsgaranti vara en av punkterna som diskuteras.

Hur beställer jag ett konto?

Ett valfritt webbhotellskonto kan du registrera via vårt orderformulär som finns på följande sida: https://store.websupport.se/ (https://www.websupport.se/om-websupport/avtalsvillkor/)

Kommer min hemsida att fungera i Kina?

Kina har en väldigt avancerad brandvägg samt en hel del strikta lagar som dikterar vilka sidor som får ses och inte ses, detta har orsakat att många IP-adresser har blivit blockade inifrån landet. Detta är tyvärr ingenting vi kan styra och bestämma över

Hur hanteras mina personuppgifter?

Websupport behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Information om detta går att läsa här: https://www.websupport.se/om-websupport/dataskyddspolicy/

Måste jag köpa mitt domännamn hos er?

Man behöver inte köpa ett domännamn av oss, gör man det dock så hjälper vi till med förnyelsen, uppdateringen av whois-information och diverse domänsupport som kan tänkas behövas.

Var väljer jag Windows eller Linux i beställningen?

Hos oss så behöver du inte välja det ena eller det andra när du beställer, du får tillgång till båda alternativen i våra privat- och företagspaket. Du ställer in detta för varje enskild domän eller subdomän under "Domän och Webbplats > Webbplatser > Redigera" i din kontrollpanel.

Kommer ni att ha annonser / reklam på min hemsida?

Vi kommer inte att lägga ut reklam på din hemsida, men du får självklart lägga ut egen reklam om du önskar.

Kan jag ladda upp mp3- eller videofiler hos er?

Så länge du är upphovsrättshållare samt att du använder materialet till din hemsida så är det inget problem att ladda upp mediafiler hos oss.

Vad menas med obegränsat antal domännamn?

Hos oss så behöver du inte öppna ett nytt webbhotellskonto för varje domännamn du har, du kan använda flera olika domännamn till ett konto, och det utan begränsning på antal. Har du ett webbhotellspaket innebär det att du kan ha flera webbplatser med olika innehåll utan extra kostnad då utrymmet räknas på hela ditt webbhotellskonto. Kostnad för domännamn tillkommer om domänen köps via Websupport, vilket vi självklart hoppas att du gör.