Vanliga frågor

Jag försökte köpa en tjänst eller domän via er hemsida men betalningen misslyckades. Varför?

När en betalning misslyckas så kan det bero på någon av dessa tre saker: 1. Du saknar täckning på kontot du vill betala med. 2. Din bank har problem med sina system just nu. 3. Vår betalningstjänst har problem just nu. Listan ovan visar rangordningen på vad som är det vanligast förekommande problemet. Om du misstänker att din bank har problem, kontakta dem snarast. Websupport kan inte hjälpa dig med detta. Om du misstänker att vi har problem med vår betalningstjänst, kontrollera status...

Vilka betalningsmetoder godtar ni?

Hos oss kan man i dagsläget betala via Bankgiro och med kort (Visa och MasterCard).

Alternativa betalningsfrekvenser

Som kund hos oss kan du välja i vilken frekvens du vill betala för ditt webbhotellspaket hos oss. Det finns tre alternativ för den frekvens man kan betala sitt webbhotell: Månad Kvartal Årsvis Vilken frekvens du önskar ha anger du vid beställning av kontot eller uppgradering från vårat Domänpaket. Vill du ändra redan vald betalningsfrekvens så kan du skicka ett e-postmeddelande till faktura@websupport.se.

Hur lägger jag till automatisk kortbetalning?

Du vet väl att du kan spara din kortuppgifter i Websupports kontrollpanel? Ett bra sätt för att automatisk betala din fakturor, utan att behöva gå genom din bank. För att lägga till ett kort för automatiska betalningar behöver du först ha en obetald faktura att lägga till det på. Börja med att logga in på din kontrollpanel (https://login.websupport.se). Där trycker du på menyvalet Mitt konto för att komma till dina fakturor. Här klickar du Betala bredvid en obetald faktura. Här kan du fyl...

Varför syns inte min betalning?

Det kan bero på att vi inte ser pengarna i vårat system än. (Kom ihåg att vi tillämpar förskottsbetalning på domännamn så dessa kommer inte att registreras förrän vi har mottagit betalning. Ni kommer hur som helst att få en bekräftelse när domännamnet är registrerat och det är ett tecken på att fakturan är betald.) Normalt så dröjer det upp till 3 bankdagar innan vi markerar det som betalt i våra system, om det har gått längre tid än så hör av er till vår ekonomiavdelning så kan vi tillsamman...

Tillämpar ni ångerrätt?

Ja, vi tillämpar en ångerrätt på 45 dagar. Obs! Detta gäller ej domännamn.

Jag har avslutat mitt konto, varför får jag ändå en faktura?

Det kan ha blivit något fel när ditt konto avslutades, annars så kan det ha varit en faktura som legat sedan tidigare, kontakta vår ekonomisupport med OCR-numret så hjälper vi dig att få bort den.

Har ni några dolda avgifter?

Ärlighet och öppenhet är något Websupport lägger ner mycket energi på. Totalpriset som du ser på din beställning är det enda du kommer att få betala.

Hur betalar jag från utlandet?

Våra IBAN och SWIFT uppgifter är följande: BIC/SWIFT: DABASESX IBAN: SE04 1200 0000 0130 7010 9497 Se till att få med OCR-numret på fakturan.

Hur får jag pengarna tillbaka på oanvända tjänster?

Tyvärr har vi ingen möjlighet till återbetalning av resterande av avtalsperioden ifall tjänsten avslutas innan avtalsperiodens slut. Vi tillämpar däremot 14 dagars ångerrätt samt 45 dagars öppet köp för våra webbhotellsabonnemang. I detta fall återbetalas samtliga erlagda belopp för tjänsten.

Kan jag köpa till mer trafik och utrymme?

Du kan ej köpa till mera trafik och utrymme i dagsläget men vi ämnar att stoppa in den funktionen i en kommande uppdatering.