b'Commerce

Kan jag installera egna plugins i ehandeln?

Du kan installera egna plugins och teman, du finner ett stort urval av Här (http://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension) Observera att vi ej kan ge support på dessa.

Vad är skillnaden på expert och standardläget?

Standardläget I standardläget har vi tagit bort funktioner som många kanske inte använder. Detta förenklar hanteringen för dig i administrationsläget och du behöver bara tänka på det mest väsentliga. Expertläget I expertläget har du tillgång till alla funktioner som shoppen erbjuder, frakthantering, lagerhantering med mera. Du kan när som helst växla mellan expert och standardläget och en produkt skapad i standardläget kan även redigeras i expertläget och tvärt om.

Kan jag koppla min butik till mitt ekonomiprogram?

b'Commerce kommer inte med koppling till några ekonomiprogram som standard men det finns plugins för Visma Här (https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension&filter_search=visma) Observera att vi inte kan ge support på plugins.

Hur många produkter och kategorier kan jag ha?

Du kan använda dig av obegränsat med produkter och kategorier på din sida.

Hur installerar jag plugins och teman?

För att installera plugins och teman så behöver du access till ditt FTP-konto. I din kontrollpanel för ditt webbhotellskonto hittar du, under menyn "Filer", undermenyn "FTP". Här kan du skapa ett FTP-konto med access till din e-handels filer. Själva installationen är olika mellan olika plugins och det följer med en "README" fil i pluginen eller tema mappen som beskriver hur installationen ska göras.