Lägga till e-postkonto i Android 9

Denna guide visar dig hur du skapar ett e-postkonto i Android 9.0 (även kallat Pie) som används av t.ex. Samsung, HTC, Sony samt Huawei för användning med Websupports e-postfunktion.

Starta programmet för E-post och välj att lägga till din mailadress. Välj kontotypen Annat.

Fyll därefter i er e-postadress i fönstret "E-postadress" och dess lösenord i fönster "lösenord". Avsluta med att välja "Manuell inst." och därefter kontotypen "IMAP".

Därefter så kommer alla inställningar för er mailadress att behöva anges enligt informationen och bilderna nedan.

I rutan E-postadress anger du namnet på er e-postadress.

I rutan Användarnamn anger du namnet också på er e-postadress.

I rutan Lösenord anger du ert lösenord.

Efter att ovan fyllt i får du ange era inställningar för inkommande e-post. Ange då värdnamnet imap01.binero.se som IMAP-server. TLS som Säkerhetstyp och 143 som port. IMAP-sökvägsprefix behöver inte röras.

Till sist nu så behöver inställningarna för utgående e-post anges.Skriv då in värdnamnet smtp01.binero.se som SMTP-server. TLS som Säkerhetstyp och 587 som port. Bocka för "Kräv autentis. för att skicka e-post" så att det är aktiverat och verifiera att hela er e-postadress har angivits som användarnamn och att ert lösenord är korrekt ifyllt.

Avsluta med att klicka på "Logga in" så är vi sedan klara. Tveka inte på att kontakta supporten om du stöter på bekymmer med något av dessa så hjälper vi er.