Så kommer du igång med Website Buildern

 

För att kunna installera Website buildern så behöver du först aktivera webbplatsen, de gör du genom att logga in i kontrollpanelen, sen navigerar du till "Domän och Webbplats > Webbplatser"2. Väl där så kontrollerar du om din webbplats finns i listan.

- Finns webbplatsen i listan så kontrollerar du ifall den är inställd som "Linux/Apache", är den inte de så klickar du på "Redigera". Tjänsten ska vara inställd på "Webbplats" och sedan bockar du för "Linux/Apache"
- Finns inte webbplatsen så klicka du på "Lägg till". Bakom "Domän" skriver du in namnet på din domän och bakom “Typ av webbplats” så väljer du Linux/Apache och klickar sedan på “Lägg till Webbplats".3. När du lagt till webbplatsen så klickar du på “B’easy" under funktioner till höger om webbplatsen som du precis lade till.

4. Nu klickar du på den gröna knappen “Installera på en ny Webbplats”

5. Klicka nu på den fyrkantiga grå rutan bredvid Domän/Subdomän fältet och välj sidan som du just lade till. På version så rekommenderar vi att du först väljer Standard som är gratis med max 2 installationer. Du kan självklart uppgradera till Plus versionen när du känner att du vill få mer byggalternativ, klicka nu på installera.

6. När du klickat på installera så kommer till kassan för kostnaden har du valt enligt ovan instruktion så kommer summan vara 0 Kr så du kan direkt klicka på order.
När du klickat på order så behöver du avvakta 2-5 minuter så kommer du att kunna klicka på “Admin” för att börja bygga sidan.