Att välja webbhotell är inte något man gör varje dag och valet bör tänkas igenom noga. Det finns ett stort antal webbhotell i Sverige, stora, mindre, bra, dåliga, snälla, gröna, röda, gråa, blåa. Ja, alla varianter finns där.

Men vad ska man då tänka på som kund? Börja med att titta på ditt behov.
- Hur mycket utrymme behöver du?
- Vilken typ av support behöver du?
- Vilken säkerhet och tillförlitlighet behöver du?

Oavsett vad du svarar på dessa frågor så kan vi lova att du blir nöjd med oss som leverantör. Vi har flera saker som gör oss unika jämfört med våra konkurrenter. Nedan har vi listat ett antal orsaker till att välja oss. Du kan även se på vår jämförelse-sida att vi tåls att jämföras med.

Driftsäkerhet utöver det vanliga

Hårdvara kan gå sönder och servrar kan överbelastas, då är det inte rätt att du som kund ska behöva lida. Vi har därför lagt upp våra kunders hemsidor och e-post på ett antal servrar, detta innebär att även om en server får problem så märks inte detta för dig som kund eller dina besökare. Tekniken kallas lastbalansering och du finner det inte hos våra konkurrenter i någon större utsträckning.

Bindningstider och uppsägningstider, glöm det

Som enda webbhotell (i världen?) så erbjuder vi en tjänst helt utan bindningstid och uppsägningstid. Hos oss kan du avsluta din tjänst när du vill och du är inte på något sätt bunden. 

45 dagars öppet köp

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med oss som leverantör, därför ger vi 45 dagars öppet köp på webbhotellskontot och startavgiften, det är mer än vad våra konkurrenter ger.

Öppna och ärliga

Vi tror att ärlighet håller i längden. Därför har vi satt upp en webbplats där vi ger detaljerad information om problem och eventuell nertid i vår serverpark. Som kund eller blivande kund så har du rätt att få veta när problem uppstår och hur mycket nertid din webbplats har. Vi nöjer oss inte att skriva som våra konkurrenter, "Inga problem just nu", utan vi ger full insikt i vår övervakning som sker via en tredjepartsleverantör. Vår driftsida finner du här: http://status.websupport.se

Kom igång direkt

Hos oss kommer du igång bara minuter efter beställning, ingen väntan på fakturor som ska registreras som betalda eller manuellt arbete som måste utföras. Vårt system lägger automatiskt upp kontot och ser till att du får en alternativ adress som du kan använda tills dess att din domän fungerar.

Ett klick och du kan blogga

Vår OneClick Installer installerar på 30 sekunder ett stort antal applikationer som t ex Wordpress, Joomla och Drupal på din webbplats. Inget mer manuellt arbete för att komma igång med en webbsida snabbt.

Telefon och e-postsupport

Vår personal sitter redo att hjälpa dig via både telefon och e-post alla dagar i veckan. Vardagar har vi öppet 8-22 mån-tors, 8-19 fre och helger 10-15. Vår supportservice är känd i branschen för sin kvalitet.

Vi finns där våra kunder finns, och vi lyssnar

Internet slutar aldrig växa och nya kommunikationssätt dyker hela tiden upp.