Var hittar jag de alternativa adresserna?

Innan en beställning av ett domännamn eller om man har en pågående flytt av ett domännamn är klar finns det hos Websupport möjlighet att utnyttja sitt webbpaket hos oss med så kallade alternativa adresser till de olika tjänsterna. Detta är en möjlighet som verkligen kan avhjälpa och snabbare få fart på tjänsterna hos oss innan just beställningen eller flytten är klar.

Möjligheterna som finns är dessa och alla återfinns på din kontrollpanel hos oss:

Alternativ WWW-adress
Den alternativa WWW-adressen ger dig en chans att säkerställa att din hemsida ser korrekt ut på Internet innan flytten/beställningen är klar. Genom att gå in på denna adress ser du exakt det som kommer att synas på Internet. Du skapar en webbplats för domänen du beställt, så får du automatiskt en alternativ adress. Den alternativa adressen består av domännamnet och samt preview.binero.se.
Dvs http://domän.com.websupportpreview.net
 
Alternativ FTP-adress
Den alternativa FTP-adressen ger dig möjlighet att publicera din hemsida till oss innan flytten/beställningen är klar. I kombination med den alternativa WWW-adressen kan du därefter se det du har publicerat på Internet. Den alternativa FTP-adressen är ftp.domän.com i kombination med preview.binero.se, dvs ftp.domän.com.websupportpreview.net

Alternativ inkommande och utgående e-postserver
Den alternativa adressen för inkommande och utgående e-post gör det möjligt att kommunicera med vår e-postserver innan flytten/beställningen är klar. Genom detta kan du enkelt föra över befintlig e-post från nuvarande leverantör till vår server utan att ha fört över domänen till oss och vice versa.

Se även gärna våra guider för Epost. Tänk på att använda dig av IMAP för att få över din e-post till oss.